Biográfia

Az Inter-Ausztria Kft. szórakozóhelyek és vendéglátó ipari egységek üzemeltetésével foglalkozik. 1996 december 16-án jött létre. A Kistályai úton ugyanezen időpontban nyitotta meg kapuit a Cég első vállalkozása a Broadway.

BROADWAY

1996. októberében kezdődtek el a munkálatok, s december 13-án nyílt meg a Kistályai úton a Broadway. Ez egy teljesen új, áttörő vonalat képviselt ez egri éjszakai életben. Új desing, arculat, technika és díszletezés. A szórakozóhely két szintes volt. Az alsószinten volt a tánctér, a disco-s pult színpaddal és külső táncdobogókkal. Itt kapott helyet még a központi bárpult és az előtte található ülőgarnitúrás pihenő rész. A felső részen volt a Beer - Garden egy kerthelyiségnek kialakított résszel. Volt még fönt egy hagyományos bárpult, ami össze volt kötve egy kifutóval, amin félmeztelen lányok szolgálták fel a látványkoktélokat.

Pénteken Kokó, szombaton pedig Popsimon szolgáltatta a zenét. A nyitóbulira az ország minden részéből jöttek, s még külföldről (pl.: Kassa) is akadtak látogatók. A nyitó buli sztárvendége a Hip Hop Boys volt. A hely folyamatos teltházzal üzemelt, egészen 1997. áprilisának végéig, amikoris bezárta kapuit. Ez után 1997. szeptemberében újra kinyitott, de már nem nem Popsimon szolgáltatta a zenét szombatonként, hanem Joe. A Broadway 1997 novemberében végleg bezárt.

BROADWAY PALACE

Az építések 1999. január elsejétől kezdődtek el. Ekkor került a hely bérleti joga a cég tulajdonába. Ekkor a belvárosba költözött a Broadway, amely már Broadway Palace néven nyitotta meg kapuit 1999. április 29-én. Mindkét termében állandóan teltház volt. A nagyteremben a mindig aktuális sláger zene szólt, míg a kisteremben egy külön zenei irányzat kapott helyet.

1999. április 30-án a Broadway Palace színpadán egy akkoriban nagyon neves együttes, a 666 lépett fel. A kezdetekben szerdán, pénteken és szombaton is nyitva volt a hely. Szerdán a főiskolás bulikban Kokó, pénteken Kokó és Almási felváltva, míg szombaton Almási szolgáltatta a zenét. Szombatonként hétről - hétre a legnevesebb előadók léptek fel.

Emellett állandó italakciók várták a vendégeket. A helynek kétszer volt arculatváltása. Az első átalakításkor a ruhatár megszűnt és helyére került egy nagy bárpult. Az akkori 1-es bárpultból pedig ruhatár lett. A fali könyöklőket fém korlátok, a díszletek nagy részét pedig mesterséges szürke sziklafal váltotta fel.

A második arculatváltáskor megtörtént a hely átfestése, illetve megjelent néhány új dekorációs elem, mint például húzott neon a sziklafalakban és a látványterrárium. Emellett felkerült a hátsó falra a nagy Broadway Palace logó, és megtörtént a komplett fény- és hangtechnika csere. Mindezt a Broadway Produkció munkatársai végezték el.

2001-ben elindult az internetes szolgáltatás is, a broadwaypalace.hu címen. A bulikban készült fényképeket ott lehetett megtekinteni. A látogatók a fórumon megoszthatták véleményüket és észrevételeiket az illetékesekkel.

A Broadway Palace hosszú évek sikeres, és abszolút teltházas működése után, a 2006-os szilveszteri buli után egy időre bezárta kapuit.

BROADWAY STUDIO

Az építési munkálatok 2007. őszén kezdődtek el, majd 2007. november 24. 21:00-kor megnyitotta kapuit a Broadway Studio. Már a nyitóbuli is abszolút teltházas volt, az ország minden pontjáról érkeztek a látogatók. Jelenleg kedd és szombat este tart nyitva a Nagyterem, illetve péntekenként különálló egységként a Kisterem. Keddenként főiskolás bulikkal várjuk a vendégeket, szombaton pedig sztár fellépőkkel.

A belsőt tekintve országos szinten is egyedülálló technikák vonulnak fel! Kezdve az első osztályú fény-, hang- és lézertechnikától, egészen az interaktív belső médiahálózatig. A bulikat 3 kamerán keresztül élőben közvetítjük az interneten, ahol a világ bármely pontjáról hallgatni lehet a buliban aktuálisan szóló zenéket is! Az interaktív rendszerhez egy sms fal is kapcsolódik. Alkalmanként egy Live HD videó közvetítő rendszer színesíti még a bulikat. Ennek különlegessége, hogy az épp rögzített képeket a vendégek valós időben, azonnal láthatják a kivetítőn is, ezzel is fokozva a hangulatot.

További érdekesség a média hálózatban, hogy a helyszínen megtalálható egy szintén egyedülálló LEBEGŐ TV, melyet minden irányból meg lehet nézni, és egyértelműen látszik, hogy nem tartja semmi.

BROADWAY ARÉNA

Hamarosan...

BRDWY

Hamarosan....